Betingelser

For at du skal føle deg trygg når du handler hos oss, så har vi laget noen enkle retningslinjer for gjennomføring av bestillinger via nettside, mail eller telefon.

Åpningstider

Ordrekontor holdes åpent mandag – fredag 08.00 – 15.30. Levering lørdag og søndag etter avtale.

Minimumsantall

Vi har et minimumsantall på 10 personer per meny. Ved antall under dette ber vi dere ta direkte kontakt på telefon.

Leie av personell

Timer for kokk og servitører regnes fra avreise fra vårt kjøkken. Minimum arbeidstid er 2 timer.
Leie av kokk:                                     kr 625,- pr time, pr person
Leie av servitør:                                kr 625,- pr time, pr person

Bestilling

Vi ønsker å motta alle bestillinger tidligst mulig. Ved behov kan enklere endringer og oppdateringer gjøres frem til den faktiske bestillingsfristen. Vi besvarer alle bestillinger/forespørsler fortløpende. Hvis en innsendt bestilling/forespørsel ikke besvares innen 24 timer så må kjøper kontakte Maxi Catering på nytt.

Bestillingsfrister og endringsfrister

Ved bestilling av selskapsmenyer og større arrangementer med behov for personell oppfordrer vi kunden til å ta kontakt tidligst mulig, slik at vi kan være leveringsdyktige.

Leveringsendring avtales i god tid og senest innen kl 12.00 en virkedag før.

Avbestilling etter avtale.

Priser og MVA

Alle priser på nettsiden er inklusive 15 % MVA og eksklusive levering.

Leveringskostnader

Levering i Kristiansand hverdager 08.00-16.00  kr 125,-
Leveringer utover dette og i helg kr 250,-

Depositum

Ved brylluper og andre omfattende arrangementer kan det være aktuelt å etablere et depositum.

Henting av bestilling

Det er mulig å hente bestillinger på Maxi Caterings lokaler etter avtale.

Mandag – fredag                 08.00 – 16.00
Lørdag – søndag                  11.00 – 17.00

Maxi Catering AS
Stålveien 9
4629 Kristiansand

Praktiske forhold ved leveranse

Vi anbefaler kjøper å sette leveringstidspunkt opp til en time før selskapet starter. Kald mat kommer ferdiganrettet på fat. Det vil være mulig å låne kasser som brukes ved transport, hvis kunden ønsker å oppbevare fatene i disse frem til servering. Da må kjøper selv returnere kassene til Maxi Catering innen 5 virkedager.

Alle buffet menyer ( koldtbord, tapas, etc) kommer klart til oppvarming. Ønsker du maten ferdig oppvarmet koster det 20,- pr person.

Varm mat kommer i aluminiumformer pakket i én eller flere isoporkasser. Den holder maten varm i minst to timer etter leveranse. Kjøper er ansvarlig for å levere emballasjen tilbake, hvis ikke det er hensiktsmessig å returnere den til oss eller eventuelt avtale henting mot et ekstra leveringsgebyr.

Det er kjøpers ansvar å kontrollere at leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen. Ved avvik kontaktes Maxi Catering umiddelbart på tel. 40001954. Dette for at vi skal kunne behandle avviket fortest mulig.

Betaling

Betaling skjer med faktura. Vi fakturerer fortløpende etter at leveringen er fullført. En korrekt fakturaadresse med evt. referansenummer, kostnadssted eller annen merking må være avklart før leveringen har funnet sted. Vi opererer med 8 dagers betalingsfrist med mindre annet er avtalt.

Fakturagebyr: kr 19,-