BETINGELSER

For at du skal føle deg trygg når du handler hos oss, så har vi laget noen enkle retningslinjer for gjennomføring av bestillinger via nettside, mail eller telefon.

ÅPNINGSTIDER

Ordrekontor holdes åpent mandag – fredag 08.00 – 15.30.
Utlevering og henting av mat gjøres etter avtale.

MINIMUMSANTALL

Vi har et minimumsantall på 10 personer per meny. 

LEIE AV PERSONELL

Timer for kokk og servitører regnes fra avreise fra vårt kjøkken. Minimum arbeidstid er 2 timer.
Leie av kokk:                                     kr 750,- pr time, pr person
Leie av servitør:                              kr 500,- pr time, pr person

Ta kontakt med oss for planlegging og gjennomføring av ditt arrangement.

BESTILLING

Vi ønsker å motta alle bestillinger tidligst mulig. Ved behov kan enklere endringer og oppdateringer gjøres frem til den faktiske bestillingsfristen. Vi besvarer alle bestillinger/forespørsler fortløpende. Hvis en innsendt bestilling/forespørsel ikke besvares innen 24 timer så må kjøper kontakte Maxi Catering på nytt.

BESTILLINGSFRISTER OG ENDRINGSFRISTER

Ved bestilling av selskapsmenyer og større arrangementer med behov for personell oppfordrer vi kunden til å ta kontakt tidligst mulig, slik at vi kan være leveringsdyktige.
Ved mindre bestillinger må vi ha mottatt bestilling senest en virkedag i forkant.
Leveringsendring avtales i god tid og senest innen 2 virkedager i forkant.

FRIST FOR AVBESTILLING

Du må kontakte oss og avbestille senest 3 virkedager før avtalt leveringsdato. Du blir fakturert 50% av avtalt pris dersom du avbestiller f.o.m 2 virkedager i forkant. Hvis du avbestiller senere enn f.o.m 2 virkedager i forkant, kan du bli fakturert 100% av avtalt pris dersom vi ikke får brukt varene til en annen catering. 

Avbestilling må gjøres via e-post til post@maxicatering.no. Vi godtar ikke avbestilling kun per telefon, men ring oss gjerne for å informere direkte.

PRISER OG MVA

Alle priser på nettsiden er inklusive 15 % MVA og eksklusive levering.
Frakt og leie av personell er inklusive 25% MVA.

LEVERINGSKOSTNADER

Levering i Kristiansand hverdager 08.00-15.30  kr 200,-
Levering i Kristiansand hverdager etter klokken 15.30 kr 300,-
Levering lørdag og søndag kr 300,-

DEPOSITUM

Ved brylluper og andre omfattende arrangementer kan det være aktuelt å etablere et depositum.

HENTING AV BESTILLING

Det er mulig å hente bestillinger på Maxi Caterings lokaler etter avtale.

Mandag – fredag                 08.00 – 15.30 eller etter avtale
Lørdag – søndag                  11.00 – 17.00 eller etter avtale

Maxi Catering AS
Stålveien 9
4629 Kristiansand

PRAKTISKE FORHOLD VED LEVERANSE

Eksakt leveringstidspunkt og adresse avtales før levering, men et ønsket tidsvindu skal alltid oppgis. Det er en forutsetning at kunden er tilstede ved levering, hvis ikke vil maten bli etterlatt på leveringsadressen for kundens regning og risiko.

Kald mat kommer ferdig anrettet på fat. Det vil være mulig å låne kasser som brukes ved transport, hvis kunden ønsker å oppbevare fatene i disse frem til servering. Da må kjøper selv returnere kassene til Maxi Catering innen 5 virkedager. Alle buffet menyer (koldtbord, tapas, etc.) kommer klart til oppvarming. Ønsker du maten ferdig oppvarmet koster det 25,- per person.

Varm mat kommer i aluminiumsformer pakket i én eller flere isoporkasser. Den holder maten varm i minst to timer etter leveranse. Kjøper er ansvarlig for å levere emballasjen tilbake, hvis ikke det er hensiktsmessig å returnere den til oss eller eventuelt avtale henting mot et ekstra leveringsgebyr.

Det er kjøpers ansvar å kontrollere at leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen. Ved avvik kontaktes Maxi Catering umiddelbart på tel. 40001954. Dette for at vi skal kunne behandle avviket fortest mulig.

BETALING

Betaling skjer med faktura. Vi fakturerer fortløpende etter at leveringen er fullført. En korrekt fakturaadresse med evt. referansenummer, kostnadssted eller annen merking må være avklart før leveringen har funnet sted. Vi opererer med 10 dagers betalingsfrist med mindre annet er avtalt.

Fakturagebyr: kr 37,50,-
Ingen fakturagebyr ved faktura på mail.

Kontakt

her finner du oss

Maxi Catering AS
Stålveien 9, Tinnheia
4629 Kristiansand