Hvem er vi

Maxi Catering AS arbeider med produksjon og tilberedelse av forskjellige matretter. Våre kunder er gjerne private (catering virksomhet), men vi har også en del av vår produksjon rettet mot storkjøkken og dagligvarebutikker.

Vi holder til i moderne produksjonslokaler ved Tinnheia like utenfor Kristiansand. Vi håper du finner informasjonen nyttig og får lyst til å bestille fra oss. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd.

Om Catering

Catering betyr levering av mat til større eller mindre grupper av mennesker, og vi hos Maxi Catering finner ingen større glede enn å levere deg ekte matglede.

Catering- En bransje i vekst

Cateringbransjen er i stadig vekst og etterspørselen etter mat levert hjem øker jevnlig. Mange har bedre økonomi nå enn før, og velger å kjøpe tjenester slik at tiden kan brukes på det sosiale istedenfor det praktiske. Så i disse dager da tidsklemma er et faktum for de aller fleste, er det flere og flere som velger å benytte seg av catering til større eller mindre selskaper. Vi leverer catering til alle anledninger, det kan være julebord, bryllup, konfirmasjon eller private tilstelninger. Ingen selskap er for små eller for store for at du kan benytte deg av catering fra oss. Det kan være en privat fest med deg og dine venner, eller en firmafest for 2000 stk. Uansett kategori, leverer vi kvalitet fra A til Å.

Mange forbinder catering med snitter i en begravelse, men hos oss i Maxi Catering handler det om så mye mer. Vårt ønske er at du og dine gjester skal sitte igjen med en matopplevelse utenom det vanlige. Vi setter vår ære i å levere deg rikelige porsjoner med god hjemmelaget mat. Om du vil kan vi være med hele veien fra planlegging til opprydding, eller kun levere deg maten. Om du ønsker kan også våre kokker lage maten der selskapet er. Uansett hvordan du velger å gjøre det, er det viktigste for oss at dine behov blir ivaretatt, og at du sitter igjen med tanken om at catering fra oss var et godt og riktig valg for akkurat ditt selskap.

Maxi Catering tilbyr variasjon og matglede

Hos Maxi Catering legger vi stor vekt på personlig og god service, slik at du alltid kan føle deg trygg på at alt går som det skal hva angår mat og servering. Når du har selskap, skal du kunne slappe av og glede deg over både gjestene og maten. Så la oss ta oss av det praktiske, slik at du kan nyte.

Vi har en rikholdig meny som består av alt fra ferdigsmurte smørbrød og rundstykker til havets delikatesser og spansk tapas. Alt pent anrettet og dandert. Catering hos oss betyr variasjon og matkvalitet, levert der du ønsker. Vi har også et bredt utvalg spennende lunsjretter til bedrifter, varme og kalde.

La Maxi Catering ta seg av mat og servering neste gang du skal ha selskap, slik at du kan konsentrere deg om det morsomste, nemlig å sørge for at dine gjester trives og slapper av. Da får dere alle en hyggelig dag eller kveld dere kan minnes med glede. Og tenk så deilig å kunne gå hjem når festen er ferdig, og overlate oppryddingen til noen andre. Catering hos oss er ikke bare mat, men full pakke!