Hvem er vi

Vi leverer mat til alle arrangementer og ønsker å gi deg og dine gjester førsteklasses matopplevelser. 

Vi tilbyr et bredt utvalg av menyer som passer til alle typer arrangementer, enten det er bryllup, konfirmasjon, jubileum, firmafest eller en annen type event. Vårt erfarne team av kokker kan tilpasse menyene etter kundens ønsker og behov, og vi kan ta hensyn til ulike allergier og spesialmat-behov.

Vi har fleksible leveringsalternativer som passer til ethvert arrangement, enten det er enkel levering til døren, buffet, eller en fullverdig cateringtjeneste med serveringspersonell og utstyr.

Vi har lang erfaring i matleveranser til vellykkede arrangementer. Vi tar ansvar for hele matleveransen slik at du kan fokusere på å nyte arrangementet og gi gjestene dine en minneverdig opplevelse. La oss hjelpe deg med ditt neste arrangement.

Maxi Catering tilbyr variasjon og matglede

Hos Maxi Catering legger vi stor vekt på personlig og god service, slik at du alltid kan føle deg trygg på at alt går som det skal hva angår mat og servering. Når du har selskap, skal du kunne slappe av og glede deg over både gjestene og maten. Så la oss ta oss av det praktiske, slik at du kan nyte.

Vi har en rikholdig meny som består av alt fra ferdigsmurte smørbrød og rundstykker til havets delikatesser og spansk tapas. Alt pent anrettet og dandert. Catering hos oss betyr variasjon og matkvalitet, levert der du ønsker. Vi har også et bredt utvalg spennende lunsjretter til bedrifter, varme og kalde.

La Maxi Catering ta seg av mat og servering neste gang du skal ha selskap, slik at du kan konsentrere deg om det morsomste, nemlig å sørge for at dine gjester trives og slapper av. Da får dere alle en hyggelig dag eller kveld dere kan minnes med glede. Og tenk så deilig å kunne gå hjem når festen er ferdig, og overlate oppryddingen til noen andre. Catering hos oss er ikke bare mat, men full pakke!

Våre referanser

«Jeg vil bare gi en kort tilbakemelding og ros for lunch-maten dere leverte til våre kurs 13 & 14 april. Denne gangen bestilt vi wraps til begge kursdager, og det ble suksess. Våre kursdeltakere ga maten de fikk servert mye skryt. Var både smakfullt, ferskt og delikat!»

– Geir
17.04.2023

«Må bare få takke Maxi Catering for topp service, smaksopplevelse og raushet. Mer enn nok mat til 50 personer. Vi anbefaler Maci Catering på det sterkeste.»

– Rolf
27.04.2023

«Takk for aldeles nydelig tapas og koldtbord. Vi fikk god hjelp i forkant på telefon. Maten smakte helt fantastisk godt, alle skrøt veldig av smak og hvor nydelig det så ut. Keep up the good work!»

– Mette
10.05.2023


Kontakt

her finner du oss

Maxi Catering AS
Stålveien 9, Tinnheia
4629 Kristiansand